Hånd- og elværktøj

Værktøj er den ultimative gave til din far, hvis han elsker at rode med håndværk i fritiden. Ingen handymand kan få værktøj nok, og her får du nogle gode tips og idéer til værktøj og tilbehør, som enhver gør-det-selv mand må eje – Indeholder annonce- og reklamelinks.

System Error! Duplicate entry '2832901-0' for key 'product_id'

Bosch GSR 18V-28 bore-/skruemaskine

Bosch GSR 18V-28 bore-/skruemaskine er perfekt til professionelt brug. Med et kraftigt moment på 63 Nm og en helt i metal borepatron på 13 mm, kan værktøjet bore i træ med op til 38 mm i diameter og i stål op til 13 mm i diameter.

Den kompakte og ergonomiske konstruktion sikrer også behagelig håndtering. Bore-/skruemaskinen er udstyret med 2 gear, Autolock og Electronic Cell Protection for at sikre længere holdbarhed og øget sikkerhed. Med to 2,0 Ah batterier og lader i L-CASE kan du altid have en fuldt opladet bore-/skruemaskine klar til brug.

System Error! Duplicate entry '2918986-0' for key 'product_id'

Nilfisk Højtryksrenser Core 140-8 PowerControl IH PCA

Nilfisk højtryksrenseren er det perfekte valg, når du skal rengøre alt fra bløde og sensitive overflader til at spule indgroet skidt og snavs væk. Den er udstyret med en Ultra Torque universalmotor og en driftssikker metalpumpe med lang levetid, som sikrer kraftig rengøring og hurtig arbejdshastighed på op til 40 m2/timen.

Med det trådløse trykreguleringssystem i spulehåndtaget kan du justere vandtrykket mens du arbejder, og det integrerede kørevogn gør den nem at transportere. Højtryksrenseren har desuden en UltraFlex-slang og Click&Clean kobling for hurtig udskiftning af tilbehør.

System Error! Duplicate entry '7436649-0' for key 'product_id'

Bosch PLR30C lasermåler

PLR 30 C fra Bosch er den ultimative løsning til nem og præcis lasermåling op til 30 meter, som er perfekt til planlægning af renoveringsprojekter. Udover at måle afstande, kan PLR 30 C også opmåle møbler og beregne areal og volumen til bestemmelse af materialeforbrug til opgaver som gulvlægning og tapetsering. Resultaterne vises tydeligt på det kvalitetsfarvedisplay med optimal læsbarhed.

Endnu bedre, alle data kan nemt sendes til Boschs app til digital dokumentation og projektplanlægning, så du kan spare tid og undgå fejl. PLR 30 C er den perfekte enhed til præcis måling og planlægning af dine renoveringsprojekter.

System Error! Duplicate entry '2957350-0' for key 'product_id'

Stanley fatmax værktøjstaske stof med klap 50 cm

Med STANLEY FATMAX værktøjstasken får du en robust og slidstærk taske, der er perfekt til opbevaring og transport af dit værktøj. Den sprøjtestøbte polypropylenramme gør tasken ekstra holdbar og afstiver den, så den holder formen, selvom den fyldes op med tungt værktøj.

Tasken har en praktisk klap, der beskytter værktøjet mod støv og snavs, og den er nem at bære med de kraftige håndtag. Med en størrelse på 495x240x350 mm har tasken rigelig plads til dit værktøj, så du altid har det lige ved hånden. STANLEY FATMAX værktøjstasken er et uundværligt redskab for den professionelle håndværker.

System Error! Duplicate entry 'AffiliateFeed_153648-0' for key 'product_id'

Dewalt borsæt 25 dele inkl. termokrus

Dette Dewalt borsæt med 25 dele er det perfekte valg for dig, der kræver både kvalitet og alsidighed i dit værktøj. Sættet indeholder Phillips, Pozi, TORX og metal bits, samt en magnetisk bitholder, der gør det nemt og effektivt at skifte mellem bits.

Derudover får du et termokrus med i købet, så du kan nyde en varm drik, mens du arbejder. Det hele leveres i en TOUGH CASE+, der kan opbevares i en TSTAK™ og giver en nem og sikker opbevaring af dit værktøj. Dette borsæt er et must-have for den professionelle håndværker og gør enhver opgave lettere.