Gadgets og elektronik

Vil du glæde din far, mand eller kæreste med en ny gadget eller lækker ny elektronik? Så tjek de forslag der er samlet her, og som med garanti vil kunne inspirere dig til at give den bedste gave. Alle mænd elsker at bliver forkælet med gaver i gadgets og elektronik kategorien – Indeholder annonce- og reklamelinks.

System Error! Duplicate entry '244804-0' for key 'product_id'

Stirr sovseomrører fra Brix

Spar tid og slip for at bekymre dig om brændt sovs med Stirr fra Brix. Stirr er en automatisk sovseomrører, der holder styr på sovsen, mens du kan tage dig af andre opgaver. Vinder af Red Dot Design Award, Stirr er nem at bruge og kan justeres til 3 hastigheder.

Den kan bruges til alle typer saucer, suppe, vaniljecreme og risengrød, og den er designet til at fungere perfekt i non-stick gryder og pander, uden at skade belægningen. Når den skal rengøres, kan du nemt tage benene af og vaske dem i hånden eller i opvaskemaskinen. Gør livet lettere og køb Stirr i dag.

System Error! Duplicate entry '2999741-0' for key 'product_id'

JJRC X16 micro drone med kamera

Med JJRC X16 får du en af de bedste droner på markedet i sin prisklasse. Denne foldbare micro drone kommer med en 6K / 1080P kamera, GPS/GLONASS, zoom, brushless motorer, intelligent “follow me” (dronen kan følge og filme dig) og waypoints (dronen flyver automatisk en planlagt rute).

Med en vægt på kun 197 gram behøver du ikke at bekymre dig om drone tegn uden for byområderne. Drone er nem at styre, både for begyndere og erfarne dronepiloter, da den også kommer med “headless mode”.

Med JJRC X16 behøver du heller ikke bekymre dig om hurtig batteriafladning, da dronen har et 7,6V 1450mAh batteri, der giver dig op til 25 minutters flyvetid. JJRC X16 leveres også med en flot fjernbetjening med indbygget skærm og en praktisk opbevaringstaske.

System Error! Duplicate entry '14TUSYO059-0' for key 'product_id'

Tunturi Massage pistol

Få hjælp til at restituere hurtigere og løsne op i ømme muskler med Tunturi Massage Gun. Denne massagepistol hjælper med at øge blodgennemstrømningen og minimere mælkesyren i musklerne ved at ramme musklerne dybt på mindre punkter med en pulserende bevægelse, som kan justeres i hastighed fra 1200-3300 omdrejninger i minuttet.

De fire forskellige udskiftelige hoveder gør det nemt at anvende på forskellige kropsdele, og med en batteritid på 5-11 timer og lavt støjniveau på kun 60 decibel er den nem at bruge i sofaen eller på farten. Tunturi Massage Gun leveres med en lækker taske og tre indbyggede programmer.

System Error! Duplicate entry 'AffiliateFeed_156390-0' for key 'product_id'

Vacu Vin Wine Set Elegant vinsæt med 5 dele

Forkæl dig selv eller en du holder af med Vacu Vin Wine Set Elegant vinsæt med 5 dele. Dette sæt er perfekt til åbning, nedkøling, servering og opbevaring af vin, og er designet med en smuk og elegant stil. Du får en proptrækker, en vinkøler, en skænkeprop, en vakuumpumpe og en vinprop i dette sæt. Proptrækkeren har et komfortabelt drejehåndtag, som gør det let at åbne flasken.

Vinkøleren kan køle vinen på bare 15 minutter og den elegante vinskænk sørger for, at du kan servere vinen uden at dryppe. Med vakuumpumpen og vinproppen kan du bevare vinen under vakuum i op til 10 dage, og vinproppen kan tåle opvaskemaskine.

System Error! Duplicate entry '584085-0' for key 'product_id'

SACKit Go 250 transportabl Bluetooth højtaler

SACKit Go 250 er den perfekte transportable højtaler til dig, der ønsker god lyd og lækkert design i en let og praktisk pakke. Højtaleren er trådløs og kan oplades trådløst med en kompatibel oplader, så du kan undgå irriterende ledninger.

Du kan nyde op til 8 timers batteritid og med den IPX4 vandafvisende funktion kan du tage den med udendørs i al slags vejr. Den udskiftelige front gør, at du kan tilpasse højtaleren til din personlige stil, og den kan bruges til håndfri telefoni. Du kan endda parre to højtalere for stereolydoplevelse.