Gaven til handymanden – Sådan finder du den

Når det handler om at finde gaven til handymanden, kan det være lidt tricky. Men med lidt omtanke og planlægning kan du helt sikkert finde en gave, som han vil elske og værdsætte.

Her får du nogle gode idéer til gaven til manden der har alt. Brug idéerne direkte som de er, eller lad dig inspirere, og find selv på andre spændende gaver.

1. Et nyt værktøjssæt

En god gave til far er et nyt værktøjssæt. Hvis han kan lide at pille ved ting rundt omkring i huset, vil et godt værktøjssæt være perfekt. Du kan vælge mellem et grundlæggende værktøjssæt eller et, der har alle slags fede gadgets.

2. Et værktøjsbælte

En perfekt gave til din far, hvis han elsker at bygge og er en rigtig handymand, er et værktøjsbælte af god kvalitet. Hvis han altid ordner ting rundt i huset, vil et værktøjsbælte være meget nyttigt. Han kan holde alt sit værktøj i lommerne og have dem let tilgængelige, når han har brug for det.

3. Et nyt elværktøj

En fantastisk gave til far er et nyt elværktøj. Dette kan være en boremaskine, en elektrisk sav eller endda en ny støvsuger til bilen. Hvis han kan lide at lave nogle reparationer i hjemmet, vil et elværktøj gøre hans liv meget lettere.

4. Et nyt sæt arbejdsstøvler

En god gave til far er et par nye arbejdsstøvler. Hvis han er elektriker eller tømrer, eller bare hjemmets handyman, vil et par gode arbejdsstøvler hjælpe ham med at holde fødderne tørre og varme.

5. En ny værktøjskasse eller værktøjstaske

Hvis din fars gamle værktøjskasse er ved at falde fra hinanden, og han har brug for en ny, er dette en fantastisk gave til far. Den klassiske værktøjskasse er meget solid og rummelig, mens den mere moderne værktøjstaske vejer mindre, og er lettere at håndtere. Se Stanley værktøjstaske her

Valg gaven til handymanden med omtanke (bagtanke)

Hvis du er rigtig smart, så vælger du en gave, der kan bruge til at af dine egne projekter. Hvis du selv går og roder med hobbyopgaver, så kan du altid låne din fars værktøj, i stedet for at købe det selv.

Hvis du ikke er så fiks på fingeren som farmand, så inviter på kaffe, og mind ham om, at han lige skal huske at tage skruemaskinen og et par arbejdsbukser med – Det gør han med garanti gerne.